Agenda

Workshop of wandeling op verzoek

Wil je mij inzetten voor een workshop of een wandeling op een ander moment dan op de agenda staat? Op verzoek geef ik ook workshops en wandelingen op maat. Je bent welkom om hierover contact op te nemen.

  30-09-2030

  0:00 - 23:59

 

 


Reeds geweest:

Kennisavond 'ZZP-er tegen wil en dank'

  22-02-2017

Organisatie door en aanmelding via de Trainingshub in Woerden, www.trainingshubwoerden.nl. Deze avond komt Anke Bruns-Heij, vertellen over haar behaalde succes en hoe je zelf ook deze kunt bereiken. Wat zijn de valkuilen van het zijn van een zelfstandige en hoe kom je sterker uit het gevecht met alle regels en wetten. Ook pensioenopbouw komt aan de orde van de avond. Zo sta je sterker als ZZP-er en weet je dat je zaken goed geregeld zijn.'

Fachtagung Studiengang Gebärdensprachdolmetschen "Supervision und Gebärdensprache"

  17-03-2017

Organisatie door en aanmelding via de Hochschule Landshut. Programmaboekje: Programmaboekje Fachtagung 17032017.pdf Samen met mijn collega Winnie de Beer geef ik een lezing en een workshop. Lezing: 'Group supervision: a tool for developing professionalism. Growth comes from different perspectives.' Workshop: 'Introduction to group supervision'.

Workshop 'ZZP-er tegen wil en dank'

  14-06-2017

Deze workshop heeft als doel dat je ontspannener en met meer plezier kunt ZZP-en. Welke valkuilen zijn er als zelfstandige? Hoe ga je om met regels en wetten? Met tolkregelgeving? Ook verzekeringen en pensioenopbouw komen aan de orde. In deze workshop krijg je volop handvatten om te ondernemen en je zaken zo te regelen dat je onderneming tegen een stootje kan. Dat maakt dat je met meer ontspanning, plezier en zelfvertrouwen kunt ondernemen én leven.

Workshop 'ZZP-en, iets voor mij?'

  16-03-2018

Deze workshop is bedoeld voor (student)tolken die nog geen ZZP-er zijn en zich willen oriënteren op werken als ZZP-er.

ZZP-en, wat is het? Welke vaardigheden heb jij nodig om succesvol én met ontspanning en plezier te kunnen ZZP-en? En hoe regel je het in de praktijk? Je doet je (eerste) tolkopdracht en dan... In deze workshop neem ik je stap voor stap mee in de wereld van het ZZP-en als tolk Gebarentaal of schrijftolk. Ik heb onder andere aandacht voor:

  • Een goede basis neerzetten van je onderneming
  • Regelgeving: Belastingdienst, Kamer van Koophandel, administratie etc.
  • Ondernemersvaardigheden
  • Tolkregelgeving
  • Verzekeringen
  • Pensioen
Kosten: € 90 excl. BTW. Deze kosten zijn, als je ZZP-er wordt, aftrekbaar bij de Belastingdienst als aanloopkosten voor je onderneming. Maximaal 9 deelnemers, de workshop gaat door bij minimaal 4 aanmeldingen. Aanmelden via onderstaand formulier of via info@parallellen.nl, voor 9 maart 2018.

Afgestudeerd! En dan?

  07-07-2018

Wil jij structuur, inzicht en houvast om na je diplomering een eigen bedrijf op te zetten als ZZP-er? Daarnaast handvatten en kennis krijgen om jouw bedrijf een stabiele basis te geven? Dan is deze workshop wat voor jou! Er komen diverse onderwerpen aan de orde. Van belasting tot declareren, van inschrijvingen tot verzekeringen en daarnaast ook -heel actueel- de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Flyer workshop Aanmelden gaat via de Nederlandse Beroepsvereniging Tolken Gebarentaal: http://www.nbtg.nl/tolken/workshops-publicaties/workshops/nbtg-workshop-afgestudeerd-en-dan