Betaling
Zowel zakelijke als particuliere klanten ontvangen een factuur met een betalingstermijn van 14 dagen. Ook is contante betaling mogelijk.

Mijn tarieven vind je hier.

Annulering
Bij verhinderen of verzetten van een coachafspraak binnen 48 tot 24 uur voor de afspraak wordt 50% van het bedrag in rekening gebracht. Binnen 24 uur wordt 100% van het verschuldigde bedrag doorberekend.

Bij afmelding van deelname voor de activiteiten die op de agenda staan, worden annuleringskosten in rekening gebracht. Binnen 48 tot 24 uur voor de afspraak wordt 50% van het bedrag in rekening gebracht, binnen 24 uur voor aanvang 100% van de deelnamekosten.

Algemene voorwaarden

Coaching: Algemene voorwaarden Parallellen

Training en workshops: Algemene voorwaarden training-workshops

Op intervisie en op coaching voor tolken Gebarentaal en schrijftolken zijn de volgende voorwaarden van toepassing:

Coaching: Algemene voorwaarden tolkcoaching

Intervisie: Algemene voorwaarden intervisie

Onder alle omstandigheden, ben en blijf je zelf verantwoordelijk, voor de manier waarop je met de nieuwe inzichten en nieuwe kennis omgaat.

Parallellen:  Anke Bruns-Heij is niet aansprakelijk noch verantwoordelijk, voor effecten positief dan wel negatief, voortvloeiend uit de keuzen en acties, die gemaakt of gedaan worden, door jou als cliënt/cursist, noch voor acties voortvloeiend uit of gedaan naar aanleiding van de sessies, training of cursus.