Grip op je leven

Soms zit het even niet mee. Of zit je niet lekker in je vel of je ziet dat bij een medewerker in je bedrijf. Dat hebben we allemaal wel eens en hoort bij het leven. Maar als je telkens weer het gevoel krijgt geen grip op je leven te hebben of de verkeerde keuzes lijkt te maken, is het goed eens de balans op te maken. Kritisch naar jezelf durven kijken, is niet makkelijk. Een goede coach kan je daarbij helpen. Ik ben graag jouw sparring partner.

Overtuigingen en patronen

Misschien worstel jij met problemen op je werk of juist in relaties. Of het om jezelf, je relatie of je werk gaat, de oorzaken van waar je tegenaan loopt, zijn vaak geworteld in dezelfde voedingsbodem. Aan de oppervlakte niet direct zichtbaar, maar heel bepalend voor hoe stevig je staat. Vastgeroeste overtuigingen beperken je en gedrag dat je niet helpt zien mensen aan je. Dat gebeurt in je lichaamshouding en je uitstraling: je non-verbale communicatie. Vaak ben je je daar niet van bewust. Je voelt je niet gehoord of begrepen, zonder dat je er de vinger op kunt leggen. Als wat je zegt en wat je doet niet overeen komen met wat je uitstraalt, zullen mensen dat aanvoelen waardoor je telkens ongewenste resultaten bereikt.

(H)erkenning

Veel angsten en onzekerheid in het heden komen voort uit wat je eerder in je leven bent tegengekomen. Uiteindelijk blijken veel mensen bovendien met dezelfde angsten en onzekerheden te zitten als jij. Je zoekt (h)erkenning. In feite allemaal parallellen. Ik loop graag als jouw coach een stuk mee, parallel aan jouw levensweg. Ik help jou te krijgen wat je nodig hebt om meer te halen uit werk en/of privé.