Heb je een vraag(stuk) waar je niet verder mee komt en waar je last van hebt? Gun jezelf dan een goede coach om in vertrouwen over jouw vraag te sparren. Het voordeel van een coach boven bijvoorbeeld een gesprek met een goede vriend(in) is professionaliteit: ik weet jou de juiste vragen te stellen, zodat jij toegang krijgt tot de antwoorden die al in jou besloten liggen. Als het moet, ben ik confronterend maar altijd respectvol.

Ik kan je bijvoorbeeld helpen met vragen die te maken hebben met: meer zelfvertrouwen ontwikkelen, leren loslaten, effectiever communiceren, anders omgaan met stress, een andere balans tussen werk en prive, het verbeteren van je relatie(s), ontdekken waar je talenten liggen, anders omgaan met een beperking -bij jezelf of bij iemand in je naaste omgeving en anders omgaan met hooggevoeligheid en/of je paranormale gaven.

Doel en resultaat

Het doel van individuele coaching is om helder te krijgen wat er speelt rondom jouw vraag. Samen met jou onderzoek ik welke gevoelens, behoeften en gedachten hiermee samenhangen en hoe ze van invloed zijn op hoe je met de situatie omgaat (patronen). Je leert hierdoor jezelf beter kennen, waardoor je meer in je eigen kracht komt te staan. Dit helpt jou bewustere keuzes te maken. Verandering ontstaat dan vaak vanzelf.

In gesprek

Je kunt me mailen. Dan maken we een afspraak voor een kostenloos telefonisch oriëntatiegesprek. In dat gesprek proberen we helder te krijgen wat voor coaching je zoekt en wat ik daarin kan bieden.

Tijdens het eerste gesprek bespreken we jouw wensen en stel je jouw coachingsdoel vast. In principe duurt een coachgesprek anderhalf tot twee uur. Het kan zijn dat je aan één gesprek genoeg hebt. Zo niet, dan bespreken we de invulling en planning van de vervolggesprekken. In overleg met jou bepalen we de lengte van het coachtraject. In de daarop volgende gesprekken gaan we aan de slag met jouw doel. Tijdens het traject evualeren we of je op koers ligt met je coachingsdoel en kun je eventueel bijstellen. Het traject ronden we met een evaluatie af, waarin we kijken naar de nieuwe gereedschappen in je gereedschapskist.

Locatie

Coaching kan in het coachhuis in Almelo. In overleg is ook een andere locatie mogelijk. In dat geval breng ik reistijd en -kosten in rekening.

Je kunt ook wandelcoaching krijgen. Door de beleving in en met de natuur, beklijven de antwoorden die je zelf vindt vaak meer dan bij gesprekken binnen.

Wil je meer weten, dan kun je contact met mij opnemen. Je bent welkom.

​Meer informatie over de tarieven vind je hier.