Missie

In mijn ontmoetingen met anderen en in mijn eigen leven heb ik ervaren dat de sleutel tot vrijheid en geluk in ieder mens zelf zit. Een stap in het vinden van die sleutel is ontdekken wat voor jou écht belangrijk is. Als je dat weet en daar daadwerkelijk naar handelt, kun je vanuit je kracht zelf je leven vormgeven op een manier die bij jou past. Toen ik voor mezelf mijn focus en drijfveren eenmaal helder had, ontdekte ik, dat ik daardoor veel meer plezier en voldoening in mijn leven en werk ervaar. Daar wil ik ook anderen in ondersteunen.

Visie

Als je weet wat echt belangrijk voor je is, maak je keuzes waar je achter kunt staan. Dat maakt het een stuk eenvoudiger om jouw keuzes met enthousiasme en overtuiging te delen en om met anderen effectiever samen te werken.

Ik heb zelf ervaren hoe gedachten je gedrag en communicatie kunnen beïnvloeden. Hoe je je eigenheid onbewust kunt laten ondersneeuwen. Maar ook heb ik ervaren hoe je in je kracht komt door je gedrag, communicatie en gedachten te leren om dezelfde richting te volgen. Dat ze parallel lopen en met elkaar overeenstemmen -en zo recht doen aan wie je echt bent.

Helderheid over wat echt belangrijk is, een voorwaarde voor congruentie, komt niet vanzelf. Gun jezelf de tijd om stil te staan en naar binnen te kijken. Je zult daarbij het gebied moeten oprekken, waarin je je prettig en vertrouwd voelt: je ‘comfortzône’. Dat kan spannend zijn. Ik help jou graag stap voor stap om dit te ontdekken totdat je van daaruit zelf verder kunt.

In mijn coaching zijn autonomie, zelfvertrouwen, (zelf)respect en vertrouwelijkheid heel belangrijk. Met welke coachvraag je ook komt, ik zie ​de mens als één geheel, waarin alles invloed kan hebben op alles. Deze holistische visie kenmerkt mijn werk. Psychisch/mentaal, emotioneel, voeding, beweging, ziel en lichaam, energetisch, alles kan aan bod komen. Dat helpt je om tot de kern van je vraag en daardoor bij het antwoord te komen.​