Waar haal jij je inspiratie vandaan? Wat zijn jouw wensen en verlangens? En wat heb je nodig om deze werkelijkheid te laten worden? In je eentje doe je niet altijd inspiratie op. Inspiratie ontstaat vaak in ontmoetingen tussen mensen. Ook de natuur is voor veel mensen een grote inspiratiebron.

Een inspiratiewandeling is bedoeld om je nieuwe energie mee te geven. De wandeling zelf, het landschap, de natuur en de mensen die meelopen, alles is een potentiële inspiratiebron. Je blik wordt verruimd, je zintuigen geprikkeld en energie gaat stromen. Je leert op een verfrissende manier te kijken naar thema’s rondom stress en persoonlijke effectiviteit. Je ontwikkelt concrete ideeën hoe je je inspiratie thuis en/of op het werk kunt vasthouden en hoe je vervolgstappen kunt zetten.

We beginnen met een stiltewandeling van 15-20 minuten op een rustig tempo. Doel is om aanwezig te zijn en onze gedachtenstroom tot rust te brengen. Hierdoor ontstaat ruimte voor intuïtie en gevoel. De inspiratiewandelingen kunnen verschillende thema’s hebben. We doen oefeningen rondom het thema, op onderzoek naar je wensen of idealen. Er is ruimte om ervaringen met elkaar te delen. We gebruiken voor de oefeningen materiaal uit de natuur.

Wat levert een inspiratiewandeling je op?
-Zicht op je wensen en idealen.
-Zicht op wat je kan helpen om deze te verwezenlijken en welke overtuigingen je daarbij hebt.
-Inspiratie en motivatie om je dromen werkelijkheid te laten worden (of er zicht op dat je het liever bij dromen houdt).
-Een ontspannende en verrijkende wandeling in de natuur.

Aantal deelnemers: tussen de 3 en 15 personen. Deelname: € 12,50 p.p. Tijdsduur: ongeveer 2 uur.